Proizvodi

Pogledajte kompletan asortiman proizvoda u našoj ponudi. Kod nas možete pronaći sve što vam je potrebno za stolariju na jednom mestu.

PVC i AL stolarija

Građevinska PVC stolarija sastoji se od materijala koji se dobija iz prirodnih sirovina soli, nafte i boksita.
Pvc materijali pružaju velike mogućnosti kod izrade profila. Profili napravljeni od PVC-a su trajni i postojani na atmosferske uticaje, UV stabilni i poseduju sistem vazdušnih komora. Njihovo zaptivanje je izuzetno dobro, bez obzira na klimatske uslove. Profil poseduje i jako dobru termoizolacionu sposobnost odnosno nizak koeficijent prolaza toplote. Karakteristike PVC stolarije su:
– dug vek trajanja
– jednostavno održavanje
– ekonomičnost ulaganja
– ekološka podobnost

Profili mogu biti trokomorni, četvorokomorni i šestokomorni (bela, siva, orah, zlatni hrast i mahagoni).

Roletne i rolo vrata

Roletne za prozore, vrata i terase napravljene su od aluminijumskih i PVC vođica sa četkicom i vođica od dekapiranih limova.
Metalni delovi su plastificirani u raznim bojama.
Zastori za roletne napravljeni su od aluminijumskih limova punjenih poliuretanskom penom i od tvrdog PVC-a.
Kutije za smeštaj zastora se izrađuju od tvrdog PVC-a, aluminijumskih i pocinkovanih limova sa i bez termo-izolacije.
Mogu biti spoljašnje ili unutrašnje.

Zavese i venecijaneri

Trakaste zavese
Trakaste zavese širkog spektra boja i dezena takođe su našle primenu u raznovrsnim poslovnim i životnim prostorima. Lako se pomeraju i rotiraju u zavisnosti od vaših želja i potreba. Mogu se pomerati: na jednu stranu (jednodelna) i na obe strane (dvodelna)
Mogu biti:
– platnene (89 mm i 127 mm)
– PVC
– Aluminijumske
– perforirane

Rolo zavese
Rolo zavese se izrađuju od raznih materijala providnih i neprovidnih, raznih boja i dimenzija. Pogon za upravljanje može biti:
– ručni (opruga ili lančić)
– električni (prekidač, daljinski)
Izrađuju se po vašim željama i merama i mogu se ugrađivati na obične i krovne prozore.

Venecijaneri
Venecijaneri sa širokim spektrom boja našli su primenu u: kancelarijama, školama, kućama, stanovima, zastaklenim površinama i izlozima.
Svojim okretanjem preusmeravaju sunčeve zrake.
Prave se od aluminijumskih lamela širine 25 mm i 16 mm, koji mogu biti i međustakleni, i drvenih lamela širine 25mm i 50 mm.
Venecijaneri se ugrađuju na prozore i vrata sa fleksibilnom palicom, vratilom i kanapom, providnom palicom sa reduktorom.

Komarnici

Komarnici služe za odbranu od komaraca i raznih insekata. Okvir može biti izrađen od aluminijumskih i plastičnih delova plastificiranih u raznim bojama. Mreža je izrađena od fiberglasa. Prave se kao fiksni za prozore, rolo komarnici za prozore i vrata (sa vertikalnim i horizontalnim pomeranjam) i komarnici sa šarkama za vrata. Mogu se ugrađivati u okvire prozora ispod roletne ili preko roletne.